Neem contact op

085 3031 576

Parket schuren – Parket lakken – Parket olien

Dé parketschuurspecialist

Parket schuren
Apeldoorn

Jaren ervaring

vloeren per jaar

Tevreden klanten

Laat uw parket schuren in  Apeldoorn – Gelderland

De Specialist in houten vloeren

Als u op zoek bent naar professionele parket schuring in Apeldoorn, dan bent u bij Parketschurengelderland.nl aan het juiste adres. Wij bieden hoogwaardige parket schuring diensten aan voor zowel particulieren als bedrijven in Apeldoorn en omgeving.

Ons team van ervaren vakmensen heeft jarenlange ervaring in het schuren van parketvloeren en weet precies hoe we uw parketvloer weer laten stralen. Bovendien gebruiken we alleen de beste professionele schuurmachines en producten, zodat we uw parketvloer grondig en efficiënt kunnen schuren.

Na het schuren van uw parketvloer kunnen we ook voor u afwerken met lak, olie of was, afhankelijk van uw wensen. Dit zorgt ervoor dat uw parketvloer niet alleen mooi glanst, maar ook goed beschermd is tegen vuil en vocht.

Als u interesse heeft in onze parket schuring diensten in Apeldoorn, neem dan gerust contact met ons op via onze website of bel ons. Wij staan klaar om uw parketvloer weer in topconditie te brengen.

Parket Schuren en oliën/lakken

BEL: 085 3031 576 VANDAAG

Ruim 25 jaar ervaring in het schuren van houten vloeren

Wij staan ​​klaar om u van dienst te zijn

Waar en waarmee kunnen we u helpen

Specialist in houten vloeren

Parket schuren

Parket schuren en oliën

Parket schuren en lakken

Parket schuren en Waxen

Parket reinigen

Parket renovatie

Parket leggen

Parket ondehoud

Waar en waarmee kunnen we u helpen

Specialist in houten vloeren

Parket schuren

Parket schuren en oliën

Parket schuren en lakken

Parket schuren en Waxen

Parket reinigen

Parket renovatie

Parket leggen

Parket ondehoud

Parket schuren in Apeldoorn door de Schuur Expert

Waarom parket schuren

Er zijn verschillende redenen waarom het verstandig kan zijn om een professioneel bedrijf als Schuur Expert in te huren om uw parket te schuren in Apeldoorn. Ten eerste hebben professionele schuurbedrijven vaak over de juiste apparatuur en kennis om uw parket op de juiste manier te schuren. Zij hebben bijvoorbeeld speciaal gereedschap en machines om het parket te schuren, zoals een parketschuurmachine of een vlakschuurmachine. Deze machines zijn vaak niet beschikbaar voor particulieren en zijn speciaal ontworpen om het parket op een efficiënte en effectieve manier te schuren zonder beschadigingen te veroorzaken.

Daarnaast kan het ook tijdrovend zijn om uw parket zelf te schuren, vooral als u niet over de juiste ervaring en kennis beschikt. Door een professioneel bedrijf in te huren, kunt u ervoor zorgen dat het werk snel en efficiënt wordt uitgevoerd, zodat u snel weer van uw mooie geschuurde parket kunt genieten.

Tot slot kan het ook voordelig zijn om een professioneel bedrijf in te huren, omdat zij vaak over professionele afzuigsystemen beschikken om stof en fijnstof te verwijderen tijdens het schuren van het parket. Dit kan ervoor zorgen dat uw huis tijdens het schuren minder stoffig wordt, wat het leefbaar houden van uw huis tijdens het schuren gemakkelijker maakt.

In samenvatting zijn professionele schuurbedrijven vaak de beste keuze voor het schuren van uw parket in Apeldoorn, omdat zij over de juiste apparatuur en kennis beschikken om het werk efficiënt en professioneel uit te voeren, en omdat zij vaak over professionele afzuigsystemen beschikken om stof en fijnstof te verwijderen tijdens het schuren van het parket.

Parket schuren en oliën

Parketschuurspecialist

Vanuit onze ruime ervaring weten we hoe ontzettend belangrijk het is om de vloer na het schuren goed af te werken. Daarom vertellen we u graag wat meer over de diverse mogelijkheden. Uiteindelijk gaat het bij de keuze voor een bepaald middel voornamelijk om uw persoonlijke voorkeuren. Al onze afwerkmiddelen zorgen immers op hun eigen manier voor een ultieme bescherming van uw houten vloer tegen beschadigingen en verontreiniging. Neem bijvoorbeeld een optie als parket schuren en oliën. Eerst wordt uw volledige vloer keurig geschuurd en hiermee schoon en egaal gemaakt. Vervolgens brengen we de olie aan en verspreiden deze netjes over het gehele vloeroppervlak. Hierna laten we uw gerenoveerde parket eerst een tijdje met rust. De aangebrachte parketolie krijgt zo de gelegenheid om goed te drogen en uit te harden. Zodra dit gebeurd is, is uw houten vloer weer helemaal klaar om intensief gebruikt te worden.

Parket Schuren en oliën/lakken

BEL: 085 1301 477 VANDAAG

Parket schuren en olien/lakken

– Schuur Expert specialist in houten vloeren

Parket schuren en hardwaxen

Waarom parket schuren

Een andere mogelijkheid is uw houten vloer laten schuren en vervolgens laten behandelen met hardwax. Dit middel zorgt naast een uitstekende beschermlaag ook voor een goede zichtbaarheid van het prachtige houtpatroon op uw vloer. Zo kunt u optimaal genieten van uw gerenoveerde parketvloer, terwijl hij daarnaast goed bestand is tegen krassen, deuken, verkleuringen en vlekvorming. Natuurlijk laten we u graag de kleurstalen van onze prachtige hardwaxsoorten zien. U kunt hieruit direct uw keuze maken. Wilt u liever eerst het effect van dit middel zien? Dan voeren we gewoon een proefstukje voor u uit! In een hoekje of aan een zijkant van uw parketvloer brengen we een kleine hoeveelheid hardwax aan in uw favoriete kleur. Bekijk of dit het gewenste effect heeft of kijk nog even verder. Komt u er zelf niet goed uit? Laat u dan adviseren door onze ervaren parketteurs.

Parket schuren en lakken

Parketschuurspecialist

Denkt u aan parket schuren in Gelderland, dan zegt u vast: schuren en lakken. Dat is niet zo vreemd, want nog altijd is de houten vloer laten schuren in combinatie met lakken een ontzettend populaire behandeling. Tegenwoordig is er meer keuze dan ooit tevoren. Zo beschikt uw parketschuurspecialist niet alleen over de traditionele transparante en gekleurde lakken, maar ook bieden we de optie Skylt lak aan. Skylt is een even goede beschermer als andere laksoorten, maar komt met een compleet ander visueel effect. Met Skylt lijkt het namelijk net alsof uw houten vloer onbehandeld is. U kunt kiezen uit Skylt Original en Skylt Titanium. We tonen u hier graag voorbeelden van. Gaat u toch liever voor parket schuren Gelderland en lakken op traditionele wijze? Ook een dergelijke behandeling voeren we met plezier voor u uit. Vanzelfsprekend gebeurt dit altijd op onze hoogstaande professionele wijze.

Parket Schuren en oliën/lakken

BEL: 085 1301 477 VANDAAG

Trap schuren en olien/lakken

– Schuur Expert specialist in houten vloeren

Is een parket renovatie echt nodig?

Waarom parket schuren

Op een gegeven moment zal ook de houten vloer in uw bedrijf of woning toe zijn aan een algehele renovatiebeurt. Het beste kunt u dan kiezen voor parket schuren in Gelderland door de Schuur Experts. We gaan voor een persoonlijke aanpak en geven uw parketvloer precies de behandeling die hij nodig heeft. U doet er daarom goed aan om eerst uw vloer te laten inspecteren. We sturen één van onze zeer vakkundige medewerkers langs om het parket volledig en nauwkeurig te beoordelen. Aan de hand hiervan geeft hij u een advies op maat. Soms is professioneel parket reinigen voldoende om uw vloer weer in nieuwstaat te brengen. In andere gevallen kunt u het beste kiezen voor een volledige houten vloer renovatie. Bij het herstellen van uw parketvloer gaan we zeer secuur te werk. We halen daarom nooit meer van de toplaag af dan absoluut noodzakelijk is. Het voordeel van deze aanpak is dat uw parket nog langer meegaat.

Parket reiniging of onderhoud

– Schuur Expert specialist in houten vloeren

Offerte laten opstellen

Parket schuren 

Inmiddels weet u hoe een houten vloer laten schuren in zijn werk gaat. Ook bent u op de hoogte van de verschillende mogelijkheden bij de afwerking van uw parket. Wat nog overblijft is het kostenplaatje. Vanwege het feit dat we bij iedere vloer maatwerk leveren, kunnen we geen vaste prijs per vloer noemen. Bent u benieuwd naar de kosten van een houten vloer renovatie in uw pand? Laat ons dan vrijblijvend een offerte voor u opstellen. We doen dit graag voor u en hopen u snel te mogen verwelkomen in onze klantenkring. Heeft u nog verdere vragen of bent u op zoek naar uitgebreidere informatie? Laat het ons gerust weten!

Read more

Project 1

Read more

Project 3

Read more

Project 3

Read more

Project 2

Read more

Project 4

Read more

Project 3

Contact gegevens

Contact us

Adres Hoofdkantoor

Doddendaal 62
1082XW Amsterdam

Email

info@Schuur.expert

Parket schuren en olien/lakken

Bel 085 1301 477

Offerte aanvragen

Contact us